Lavete din Bumbac 100%

Lavetele din bumbac au o putere de absorbtie de 250% conform testelor pentru care exista rapoarte de laborator disponibile in sectiunea certificari. Lavetele comercializate de noi se preteaza atat pentru uz casnic cat si pentru uz profesional cum ar fi in service-uri auto, tipografii, birouri, hoteluri, oriunde este necesara o curatenie de calitate ce cu siguranta va fi apreciata de clienti.

Spre deosebire de prosoapele din hârtie sau bureți, lavetele din bumbac curata, sterg si usuca absolut orice suprafata pe care sunt aplicate.

Lavetele din bumbac se pot spala la temperature de 55 grade ulterior refolosindu-se.

Durabile si reutilizabile, lavetele din bumbac va ajuta sa economisiti timp si bani.

Acestea pot sa inlocuiasca cu success prosoapele din hartie, buretii, sau alte material textile.

Lavetele din bumbac sunt ideale pentru curatarea oricarei suprafete. Pot fi folosite in aceeasi masura pentru curatarea prafului de acasa sau de la birou, cat si pentru uz industrial pentru curatarea uleiurilor, grasimilor, cernelurilor de orice tip.

Sunt rezistente in timp si la nevoie pot fi spalate si refolosite.Lavetele pe care vi le punem la dispozitie sunt de diferite culori, grosimi si dimensiuni.

Lavetele sunt recomandate in industria poligrafica [tipografii], mecanica fina, industria prelucratoare de masini, service auto etc.

Lavetele sunt confectionate din tricot, cu o densitate de 110-160 gr/mp, in moduri diferite de impachetare. Lavetele de bumbac curata si usuca repede si usor orice suprafata: faianta, masa, scaune, etc., fara a lasa urme sau scame.

Lavetele au o putere mare de absorbtie si sunt 100% din bumbac.

bumbac

Call Now Button