Lavete microfibra

  • -
microfibra

Lavete microfibra

Category : microfibra

Lavete microfibra

Lavete microfibra, tesatura de microfibra este un produs de ultima tehnologie din domeniul curateniei. Datorita structurii ei speciale, prin combinatia de fire poliamidice si poliester, tesatura de microfibra are o mare putere de absorbtie si de retinere a murdariei, fara a lasa scame, pete. laveta de microfibra a fost testata in Japonia , demonstrandu-se ca in stare umeda, are capacitatea de a inlatura in proportie de peste 99 % bacteriile de stafilococi si alti microbi . Lavetele de microfibra nu provoaca alergii si sunt utilizate in alte tari in domeniile cleaning birouri, hotelier, curatenie sanitara, curatenii industriale s.a .

Lavete bumbac

Compoziţie fibroasă dintr-o singură bucată, material nou, Nu lasa scame. La cerere putem executa şi alte dimensiuni şi gramaje în funcţie de dorinta beneficiarului. Lavetele sunt livrate în pungi de 100buc. Preţurile se pot negocia în funcţie de cantitate, modalitatea de plată sau de încheierea unui contract. Modalitate de plată numerar, OP, filă CEC, bilet de ordin. La cerere se pot trimite monstre pentru vizionare şi testare –

Cu cat suprafata de curatat este mai fina, cu atat microfibra va curata mai bine . Laveta de microfibra usuca de trei ori mai repede suprafata stearsa fata de alte tipuri de lavete. Laveta de microfibra atrage murdaria si o depoziteaza intre fibre. Fibrele poliesterice ofera tesaturii de microfibra calitatea de stergere si curatare iar fibrele de poliamida asigura calitatea de a absorbi rapid o cantitate mare de lichid O laveta de microfibra poate absorbi de peste 7 ori mai mult decat greutatea sa.

 


Vizitatori

Pagini

Pagini|Hits |Unici

  • Ultimele 24 h: 0
  • Ultimele 7 zile: 0
  • Ultimele 30 zile: 0
  • Online acum: 0